Underbar midsommartur!Det luktar gott till havs och oj vad skoj det var att springa på klipporna igen. Tack finaste Gunnar och Therese för att vi fick hänga med er ut. Nu är vi tillbaka hemma och njuter av sommarvärmen genom att lapa sol i trädgården när vi inte är på långpromenader med lillhusse. Hoppas alla våra vänner har en fin sommar också!

GLAD MIDSOMMAR!


Strandkul!

Vi har tillbringat helgen på Österlen med våra mattar, lillhusse, kusin Dina och hennes goa familj. Det bästa var att springa på de öde stränderna. Mossa hittade en näbbgädda som hon inte fick behålla. Vi vill snart tillbaka till havet och de långa sandstränderna.


Det finns alltid plats...

i soffan för mig. Vilket väl framgår av denna bild. Vi har det härligt i sommarsolen och ligger gärna ute och solar om dagarna och kvällarna tills solen försvinner. Idag gick vi en långrunda med matte och när vi satt och tog igen oss (när matte åt glass utan att vi fick smaka) kom det en dansk och tog kort på oss för att vi var så himla snygga. Innan dess hade två söta små flickor kelat med oss - så idag var en toppendag!

Här vill jag bara påpeka att det inte är jag som har rivit lillhusse på kinden, det har han fixat alldeles själv. Jag är hur snäll som helst mot honom och han är väldigt förtjust i mig, ibland dock med ganska hårda små nypor. Han har börjat äta mer riktig mat nu och det är jättegott!