Sova nära

Så här ser det ut hemma hos oss numera och det är inte så dumt alls...sedan är det fint att någon av mattarna alltid är hemma och att vi får minst en långpromenad om dagen, idag blev det två men det händer inte så ofta.
Riktigt roligt var det häromdagen när Charlies (vår sötaste Cockerspanielgranne) husse och matte kom på besök. Mossa och jag visste inte till oss av glädje och hoppade upp och ner i soffan och överröste dem med pussar och kramar. Nästa gång hoppas vi att Charlie får följa med. Nu måste jag sova vidare nära någon mjuk...

Sällskap i sängenDet är OK med sällskap i sängen, särskilt om det innebär mer mjuka grejer som fårskinn intill duntäckena. Det viktigaste för mig just nu är att alltid hitta in under mjuka saker, typ filtar, stickade tröjor, snälla människor, kuddar etc. Det är lite för kallt ute för att vara optimalt, men å andra sidan inte heller för kallt för att det prima äpple som matte kastade ut till fåglarna skulle lämnas åt sitt öde. Jag och Mossa jagade varandra med äpplet i mun en bra stund efter dagens långpromenad, sedan sov jag under filtar och kuddar i soffan.

Sommarminnen 2009

Det var en fin sommar året som gick och det bästa var väl att vi fick vara med på många olika ställen, jag och Mossa, vi tycker mycket om att vara med. I juli fick vi lära oss tyska när vi umgicks med mattes kusinbarn Maurice och Pascal i Bergslagen, det var inte så svårt...här promenerar vi i Nora, plockar blåbär på Dammvik och myser i fåtöljen ungefär som hemma. Under 2010 hoppas vi på mycket skoj med spring, gosaker och mys.