God fortsättning!Julen har varit skön med mycket mys som på bilden med mattes pappa Anders. Vi tycker alltid mycket om att få besök och särskilt av mattarnas familjer som liksom redan är en del av flocken.

SötnosNu har det blivit vinter på riktigt och kallt så det biter i tassarna. Jag travar dock tappert på i mitt varma täcke på promenad med matte Klara, Mossa går också med men vill hem emellanåt... Vi fortsätter att lära känna vår lille husse och han luktar så gott! Det är skönt att mattarna är hemma så mycket och amningskudden är toppen att vila huvudet mot - mjuk och formbar precis som det ska vara. På den här bilden ligger vi dock tillsammans på fårskinnet i köket, Mossa och jag pysslar mycket med varandra numera - hon luktar också gott för övrigt!


Den nya flockmedlemmen


En liten husse blev det visst...Nu är det nästan precis 1 vecka sedan mattarna kom hem från BB med lille Johan som är en kul liten filur som luktar gott. Mossa och jag var till en början mycket intresserade och förundrade över alla hans små ljud, nu har vi liksom vant oss men kollar noga att han är där han ska när vi kommer in från promenad. Vi går tillsammans också, med vagnen och vi lär oss att hålla oss på samma sida - övning ger färdighet. Mattarna är hemma mycket nu och det är härligt. Snart är det jul och det blir gott och mysigt...