Härligt i soligt knä
Jag ville bara visa en bild till på skönt det går att ha det i skolan...

Skolutflykt - jaaa!!!

Igår fick vi äntligen hänga med matte och hennes elever ut igen. Det är så himla kul tycker både jag och Mossa. Mossa tycker bäst om att springa och jag gillar att ligga i olika knän och försöka vara så söt så jag får godis, det funkar rätt så bra. På bilden njuter jag av solen i hagen vid Knutsgård tillsammans med Emmeli och Amanda. När det var Öppet hus på TC den 29 april så visade vi upp våra snabbaste spring i whippetrace också. Flera av tjejerna i A71 var med då också och det kändes mycket lyckat. Mossa var visst lite snabbare än jag...men jag har nyss löpt så jag vilar mig i form.

Jag är bra på att bota hundrädda personer också...det går inte att se vilka två personer på bilden som en gång i tiden var lite rädda för hundar.
Nu hoppas jag bara på att vi snart får hänga med barnen i skolan igen!

Österlen om vårenPå väg över fälten vid Stenshuvud

Tiden rusar förbi; våren är en härlig tid då det blir många långpromenader även på kvällarna. För några veckor sedan var vi i Skåne för att Mossa skulle springa LC. Det blev istället en utflykt till Österlen och Stenshuvud; en bra dag till slut, även om matte Maria hade feber och snuva.Synd att strandliv bara är tillåtet till juni, som whippet borde det var ok hela sommaren - sola är skönt!