Världens bästa...

...jobb har hon nog, den ena matten alltså. För nu är det så att vi ska få vara med på agilityträning flera måndagar på raken framöver och vi började igår. Det var hur kul som helst och vi var solklart bäst på banan, i alla fall enligt Mathildorna som tar så strålande hand om oss. Jag tvekade inte en sekund typ och att Mossa älskar att hoppa fram är ju allmänt känt. Det enda som var lite knäppt var att jag trodde att det kanske var race på gång först ,så jag var lite uppspelt eller ganska rejält på g. När matte hade gått lugnade jag mig hursomhelst och uppförde mig tills jag kom lös och tog några ärevarv runt planen, men det var bara kul och charmigt tyckte nog alla (tror jag). Idag har vi gått runt sjön med samma goa flickor och några till. Vi får mycket uppmärksamhet och det är prima. Sova är också bra när det händer så här mycket på dagarna....

Sen födelsdagskväll

Sen födelsdagskväll

Festen fortsätter utan min aktiva medverkan...

Fester tar på krafterna. Till slut var jag helt enkelt tvungen att sova, men jag såg iallafall till att hitta den bästa platsen som vanligt. Molly och Mossa busade på medan jag sov. Mossa hann t.o.m. kliva upp på soffbordet med framtassarna och äta lite chips... Det upptäcktes dock så fort hon började tugga....

Linda och jag

Linda och jag

Jag gillar Linda väldigt mycket...

Igår kväll firade vi matte Maria med överraskningsparty. Vi var ett gäng tjejer och så Lindas man Sam. När mattarna inte hade tid med mig passade jag på att hoppa upp i Lindas knä - det var mysigt!

Kusin Dina

Härliga Dina

Tossig Mossa

Tossig Mossa

Mossa var inte helt nöjd när matte lade beslag på hennes favoritfåtölj, men eftersom Mossa var trött gick det ändå att hitta en acceptabel position...

Matte och jag

Matte och jag

Här är jag och min matte Maria - behöver jag säga att jag njuter?

Gänget leker

Gänget leker

Här kommer Mossa, Charlie och Dina

I helgen har vi haft besök av Dina och mattes föräldrar från Örebro. Det har varit en intensiv helg även om det är mest Mossa och Dina som leker eller jag och Mossa. Dina och jag leker inte alls egentligen. Igår fick grannen Charlie komma hem till oss för första gången och då hade vi riktigt kul. Han är mysig!

Leken fortsätter...

161678-231

Födelsedagsbarnet

Födelsedagsbarnet

Hon gillar märgben det lilla livet och det gör även jag...

...så det var tur att matte var klok nog att även gratulera mig idag med ett lika saftigt ben som Mossa fick. Det är ju faktiskt jag som ska firas egentligen för att jag för precis ett år sedan klämde fram sex helt fantastiska små valpar som nu har sprungit ut i livet på egna ben. Matte sjöng och hurrade för Mossa imorse medan jag fortfarande sov. Sedan fick hon korv på sin mat och jag fick lite också och vårsolen sken.

Många stolta hälsningar från mamma till mina sex barn: Rocky, Nelson, Denise, Siri, Barr-bro och Mossa (som har blivit en kul filur att leva ihop med!)

Härliga sol!

Härliga sol!
Här syns det att vi njuter medan matte torkar tvätt.

Mossa i vårsolen

Mossa i vårsolen

Åh vad det är toppen med trädgård och hus nu när våren äntligen verkar ha kommit för att stanna. Mossa totalvägrar att tillbringa tid inomhus, typ och det går bra att sova i solen under torkvindan. Mest går det förstås bra att busa och oj vad vi kutar efter bollen, gräver i gräsmattan och längtar efter Charlie på andra sidan staketet. Det märks att våren är här när vi har en ingrodd jordrand på nosen. Långpromenader till Sallhaga udde är också toppen och väl framme blir det alltid tokrace över klipphällarna. Idag fick  vi dessutom vindruvor av matte och så träffade vi vitkindade gäss. Det märks ibland att Mossa inte är så gammal ändå för myror är typ jätteintressanta och citronfjärilar måste hon jaga, det gör i och för sig jag också ibland.

Grattis Rocky!

Mamma Nemi är väldigt nöjd med att Rocky, Balzac När Det Snöade klarade sitt anlagsprov i viltspår idag! Nu ska det bli spännande att se hur det går med LC framöver!
 

Mossa har varit på utställning...

och fick fin kritik av domare Tamara Howarth från Frankrike (kennel Taraly). Mossa placerade sig som nummer tre i juniorklass med Hp på Svenska Whippetklubbens utställning i Gnesta.

Kritik:
11 month old. Nice type and size. Excellent head and expression. Nice topline. Could be more angulated in front. Excellent angulated behind. Moves ok, a little close behind.

Medan mattarna och Mossa var på utställningen passade jag på att roa mig i trädgården i Östertälje. Sandra pysslade om mig så  det var verkligen alla tiders. Dagen därpå var vi i Stockholm, men det får den andra matten hjälpa mig att skriva om......