Våren luktar så gott!Här sitter jag i mattes knä under en liten paus vid dagens långrunda runt sjön Trummen.
Mossa och jag älskar vårens promenader!


Vår i luftenSå här fint sken solen förra veckan när vi var ute med matte på långpromenad. Idag for det snöflingor i luften igen och det var väl sådära. Då är det bättre att stanna inne. Vi längtar till springsäsongen drar igång och glädjer oss åt att få hälsa på Mossas syster Siri i Ronneby till helgen!

HelgvilaIgår kom fina Anna på besök och så glad jag blev över det återseendet! Anna var alltid så gullig mot mig när hon bodde i Växjö och jag brukade få vila i hennes soffa när vi hade gått runt sjön. Nu fick hon vila i min soffa...Innan Anna kom var Isolde förbi och hjälpte matte ta hand om lillhusse sen vilade vi allihop i soffan ett tag.

Johans dagJohan i morbror Henriks knä, min favoritplats

I helgen hälsade vi på Lena, Anders, Henrik och Sandra i Södertälje. Det var riktigt mysigt, flera sängar att välja mellan och dessutom serverades ibland en och annan godsak.

Idag firar vi att Johan har hunnit bli tre månader. Han har vuxit mycket och börjar bli lite stadigare i kroppen. Han gillar att prata och vi passar gärna på att pussa honom, särskilt munnen. Han äter ibland väldigt ofta tycker jag. Mossa och jag tycker att vi också kunde få mer mat, så vi också blir stora och starka.Ser jag söt ut eller bara fånig?
Hälsade på Bellman i Uppsala, distans var egentligen inte det som präglade besöket... Bellman har charmats av min person (och doft)