Hipp hipp hurra!

...för Mossa och alla hennes syskon som blir 3 år idag! Ganska mycket hurra för mig också som var duktig nog att föda fram dem allihop och uppfostra dem så bra. Hurra för alla fina Balzacare också som såg till att vi mådde gott under tiden. Mossa och jag fick sovmorgon idag (igen) och till lunch kom matte hem med två fina märgben. På bilden är vi vid dammen i Stenstugan som vi tycker så mycket om. Jag önskar alla mina barn och deras mattar och hussar en mysig helg!


Alla tiders...
är det att leka med lillhusse i sängen på söndagsmornarna. Strax efter påsk var familjen Moraeus och hälsade på och det var härligt väder och skönt på gräsmattan.


Släkten är bäst!

Vi har haft en hel del härliga utflykter för oss på sista tiden. Förra helgen var vi hos min dotter Siri i Ronneby och hennes familj är ju supermysiga. Vi busade och mattarna fick massor av god mat. Vi fick delikat hemgjort levergodis och en frasvåffla att dela på! På bilden är det Mossa, jag, Tyra och Siri.

Siri pussar sin mamma!På skärtorsdagen kom min syster Clara Balzac Chelsea Hotel på besök med sin matte Bodil, då röjde vi järnet i trädgården! Jag var typ snabbast nästan hela tiden...Clara såg till att pyssla om min lillhusse lite också, hon har nog sin moderliga och rara sida gemensam med mig - söstra mi! Hoppas att vi ses snart igen.