Längtan till landet

Längtan till landet


Här står jag och trycker nosen mot Dammviksfönstret. Mattarna höll väl på med något trädfällningsprojekt kan jag tro. Längtar till sommaren och springet över de stora gräsmattorna. Dina - jag saknar dig! Mormor - jag hoppas att vi snart ses igen!

Landsvägspromenad

Landsvägspromenad

Nu är det stormigt värre där jag bor. Senaste gången det blåste så här mycket var när jag nyss hade fyllt 1 men då var jag med min ena matte hos hennes familj i Södertälje och vi kunde inte komma därifrån. Nu är det skönt att vara hemma med hela familjen samlad.

Det skulle ha varit whippetträff idag, men det var bara jag som kom och mattarna förstås. Vi lekte kurragömma mellan stormbyarna. Det var ganska kul, roligast var det när jag kom hem igen och hittade alla spännande leksaker från sandlådan utblåsta framför huset. Jag blev alldeles till mig och visste inte vilken jag skulle välja, till slut skuttade jag iväg med en blå, röd och gul vattenkanna. Men det blåste så mycket så jag ville gå in igen ganska snart. På bilden är en mina favoritmattekompisar och jag ute på promenad. Hon är så bra för hon kunde se på mig att jag verkade mer hungrig efter att jag hade ätit min medhavda middag när hon passade mig före jul. Jag är ofta mer hungrig och gärna på godsaker. Igår kväll var det mysigt för då hade vi besök och jag tycker alltid det är lika mysigt att ligga nära någon snäll i soffan, någon som klappar mig mycket och tycker att jag är finast i hela världen.

Syster Kattis på race med mina kära uppfödare

Syster Kattis på race med mina kära uppfödare

Visst är hon fin min allra käraste syster och i julas sprang vi tillsammans på fälten där hon bor, alldeles för långt härifrån. Sedan myste jag ju också hos Balzacarna, min första familj, över nyårshelgen - det var också toppen. Bilden är från ett race i Västerås tidigt i höstas.

Hurra för mig som blir 3 år idag!

Hurra för mig som blir 3 år idag!

På bilden är jag med mina tantkompisar Stella och Fricka och jo jag är mycket yngre där, men Bokhultet är detsamma som då. Idag var jag ute och sprang som vanligt men det var ändå en ovanligt bra dag för det var min födelsedag och mattarna sjöng imorse och ikväll och jag fick leverpastej och tuggben som var inslaget i papper och kartong.

Jag vill hälsa till alla min goa syskon som är: Kattis (pussar!!), Hasse, Klara, Chili, Salming och Hilda.
Oj vad vi är bra allihop.

Nu måste jag snusa en stund.

Sovmorgon

Sovmorgon

Söndagar är härliga, idag sov jag i soffan under duntäcket till strax före lunch. Sedan var jag ute och sprang i skogen i en dryg timme. Jag grävde också och letade efter godis och prima pinnar som jag stolt bar en bit på vägen hem. Hemma var mattarna som sporttokiga hela dan och jag fick sällskap i soffan så det var mysigt. Innan kvällsmaten var jag ute och sprang runt sjön med den sportigare av mattarna - lätt som en plätt och ganska kul. Sedan gnagde jag på en tuggpinne som jag hade sparat, mumsade kvällsmat och somnade på den röda favvokudden. Bra dag.

Sandalen och jag en junidag

Sandalen och jag en junidag
Jag måste försöka övertyga mattarna om att vi ska hitta en trädgård snart.

I tryggt förvar

I tryggt förvar

Ombord

Ombord

Matte och jag ombord

Matte och jag ombord

Vi längtar nog till sommaren och havet hela familjen så här en regngrå januari, därav alla dessa bilder...

Svårt att låta bli...

nej, hon kunde visst inte motstå bilderna på mig som 8v-valp. Jag är minst lika söt nu och busig, men det kommer väl foton på det också så småningom. Ikväll har jag hejat på Anja och matte skriker alltid så att jag måste komma hoppande och bita henne i armarna när Anja kör och kör bäst och sen kör ur - men lika glad var jag för det ändå. Glad blir jag också när matte glömmer stänga dörren till badrummet för där finns hennes necessär, oftast öppen, ikväll kom jag springande med allehanda plock från den - det var kul tyckte jag. Jullov är också kul för jag sover så gott när matte är hemma hela dagarna och jag får gå riktigt långa promenader i bokskogen. Jag saknar buset med Dina, det är roligt att vara hos hennes familj och hon är alltid pigg på att gå ut och springa på tomten.

Lurar i ljusblå filt

Lurar i ljusblå filt


Första leken med en boll

Första leken med en boll


Min mattes hand och jag

Min mattes hand och jag


I min bädd med mattes toffel 8 v. gammal

I min bädd med mattes toffel 8 v. gammal


Dina och jag på sängen

Dina och jag på sängen

Kikar fram ur styrhytten på Havglunt

Kikar fram ur styrhytten på Havglunt

Sommaren 2006 Havglunt

Sommaren 2006 Havglunt

Sover intill min kompis Fricka

Sover intill min kompis Fricka
 Jag har somnat, men på bilden var jag mycket yngre, det syns inte minst på min nos som inte hade svartnat ända in i nosborrarna. Nu när jag sover passar matte på att lägga ut lite blandade bilder från mitt liv så här långt...

Här kommer jag!

Äntligen ute i cyberrymden - det var på tiden! Tack kära Anna Lena för tipset. För ögonblicket ligger jag hemma och sover gott i en jullovsobäddad säng efter en solig promenad runt Växjösjön. Min ena matte jobbar och sliter på mitt favoritsågverk, medan den andra låtsas studera och fixar ut mig i rymden.

Julen har varit fin och fylld av mys och godsaker. Lillebror Henrik fyller år idag och det ryktas att han saknade mig massor redan igår. Jag saknar honom också. Ikväll hoppas jag att mina mattar kan lägga ut fina bilder på mig, det blir liksom lite torftigt annars.

Snusar med nos intill halsen sålänge
/Nemi