Fricka på besökMaria och Fricka myser i soffan

Igår kom Fricka på besök. Hon fyllde 12 år innan jul, men är precis lika pigg och glad som tidigare, om än lite tunnare. Älskade tant Stella finns tyvärr inte längre så Fricka bor ensam numera med sin familj. Därför är det förstås bra att vi kan ses ibland. Det tycker särskilt Frickas ena lillmatte. Mossa, Fricka och jag har gjort konster (om Frickas "sitt" räknas) och gått på härliga promenader. Men igårkväll fick vi inte följa med på kulturnatten, det var synd eftersom det kanske hade funnits något gott att äta.Mossa filosoferar; kanske dags att ta en tupplur?

Mossa är den som har mest koll på vad som händer utomhus. Hon står gärna och spanar från en av fåtöljerna, ibland går grannens katt förbi eller så händer det att något annat roligt händer.Här är ett foto från när vi var hos farfar innan jul. Då blev det en del gott minsann. Fast matte spelade fiol också och det var väl sådära... Anders flöjtspel är mycket angenämare.
Sandra pysslar gärna med oss. Henrik och Sandra har flyttat in i en lägenhet nu och vi var där vid jul och testade soffan. Vi hoppas att de trivs bra nu när de har fått dit alla sina saker. Det här kortet togs dock hos farfar. 

Kommentarer
Postat av: Hej hej!

Som vanligt jättevackra bilder!

Jag blir varm i hjärtat när jag ser gulliga Nemi och barnet Mossa på era foton!

Sorgligt att Stella är borta. men ni får extramatta Fricka desto mer kanske?

Massor av kramar från oss på Balzac

2009-02-06 @ 20:31:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback