Söndagsskoj

Idag har vi varit med matte i bokhultet och tittat på kossor och kalvar, de var typ 20 stycken och jag skällde och visade att jag gärna hade lekt. Mossa tittade bara och hon tittade ännu mer när det kom en gubbe på rullskidor förbi, men såna har jag ju sett förr så jag roade mig med kossorna istället.

När vi senare på dagen gick runt sjön mötte vi en fånig människa med hund som sa så här till Mossa:
"Så där glad får man inte bli när man träffar en annan hund!" Det sa hon bara för att Mossa typ viftade lite med sina söta små framtassar mot den mötande hunden. Hon var ju bara sugen på att se om den kunde tänka sig att leka med henne. Det är väl klart att en valp får vara glad - hon är nästan jämt på gott humör min allra käraste dotter och vi har så kul ihop. Hon har tappat sin första huggtand idag, det blir skönt när det är över... för valptänderna är ruggigt vassa!

I fredags tillbringade vi hela dagen med matte och hennes elever när de hade utomhuskemi med kolning. Det var gott, eller inte kolen direkt utan alla goa matsäcksrester som klassen innan hade lämnat till oss på marken. Sen var det som vanligt mysigt med all uppmärksamhet som östes över oss. Särskilt Mossa verkade uppskatta det. I veckan ska vi ut på vandring i utvandrarnas fotspår det blir nog bra så länge regnet håller sig borta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback