ÄNTLIGEN!

Det finns ingen förväntan som liknar den om morgonen dagen då det är dags att hämta hem sin valp. Nu har vi dessutom det fantastiska nöjet att även efter många långa veckor få hem vår älskade Nemi - då är lyckan i det närmaste total. Känslan slår julafton för ett barn med hästlängder och vi kan inget annat än le och studsa in i bilen.
Denise var först att lämna mamma och sedan åkte Kotte till sin nya stora familj med tre småhussar igår. Allt har gått bra och med tanke på hur äventyrlig och orädd lilla Mossa har verkat kan vi inte tänka oss något annat heller. Vi ser mycket fram emot fler rapporter från valparnas nya hem - stort som smått! Innan vi åkte till Södertälje igår kom Maria ihåg att lägga fram Nemis tuggben i soffan så att allt ska finnas på plats när hon studsar upp där. Vi tror att det kommer att dröja ytterligare några dagar/veckor innan Mossa kan komma upp dit och det kanske Nemi rentav uppskattar. Det ska bli mer än spännande att ta del av hur mor och dotter uppför sig när de gör entré hemma. Vi kommer att ha lilla Siri ("originalMossa") med oss i bilen ner för att vid 19-tiden överlämna henne till sin nya familj.

Nästa gång det skrivs något på bloggen är det förhoppningsvis Nemi som har ordet, det är ju ändå hennes blogg!

Kommentarer
Postat av: Ann-Christine i Skövde

Hoppas allt gått bra och att Ni nu njuter av varandras sällskap i soffhörnet alla fyra!Undrar just om Alfons längtar efter sin mamma??
På måndag hämtar jag honom i alla fall!!!
Det blir såå spännande!
Hälsningar Ann-Christine

2007-06-21 @ 19:47:46
Postat av: Anna Lena

Hej Anki!
Jag tror säkert att Alfons väntar. Han har det dock ganska skönt och avspänt med syster Barr-Bro. Dagen har mest tillbringats i hammocken (hans favoritplats), gungandes under täcket med syrran bredvid och mattarna Anna Lena och Hedvig intill.
Den koppelträning som vi tänkt oss på midsommarafton får vänta till imorgon...

2007-06-22 @ 18:40:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback